Camper verhuur Meppel

Verhuur camper in Meppel

Camperdeluxe biedt u de ultieme campervakantie met een van onze 70 betrouwbare campers. Met een camper op vakantie gaan is dé perfecte manier voor een vakantie met een eindeloos gevoel van vrijheid, ontspanning en rust. Met altijd een schoon toilet, douche, keuken en natuurlijk uw slaapplaats bij u, stopt en overnacht u op de mooiste plekjes. Heerlijk koken en eten in de open buitenlucht op juist die plaatsen waar u normaal niet zou komen.

Waarom Camperdeluxe?

  • Wij hebben ruim 10 jaar ervaring
  • Zeer uitgebreide uitleg met een professionele service
  • Wij hebben een zeer breed camper assortiment met 70 betrouwbare campers
  • Vanaf 65 euro per dag kunt u al een camper huren
  • Geen kilometerbeperking,  alle campers zijn kilometervrij!
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis IRK – PLUS (pech hulp)
  • Alle campers zijn geschikt voor het B-Rijbewijs
  • Afwijkende vertrekdagen bespreekbaar
  • Ook bij uitval bent u altijd verzekerd van een camper

U kunt ons vinden in Noord Nederland langs de A28, afslag Rogat (Meppel).

Voordelen van reizen met een camper

Het huren van een camper voor een vakantie biedt naast de flexibiliteit en vrijheid nog een aantal andere fijne voordelen. Doordat u in de camper overnacht kunt u overnachtingskosten in bijvoorbeeld een hotel besparen, voor een langere vakantie kunnen deze besparingen hoog oplopen. Daarnaast  heeft u de mogelijkheid om in de camperkeuken uw eigen maaltijden te bereiden en uw eigen drankjes in de koelkast te koelen. Verder bent u tijdens de vakantie ook nog helemaal vrij in het kiezen van een bestemming wat betreft de weersvoorspellingen, zodat u er zeker van kunt zijn altijd in de zon uw vakantie te vieren.

De toegestane rijsnelheid met een camper is gelijk aan die van een personenauto, hierdoor kunt u veel plaatsen bezoeken in relatief korte tijd. Daarnaast is het achteruit rijden met een camper aanzienlijk makkelijker dan met bijvoorbeeld een caravan.

Of u nu romantisch met zijn tweeën, avontuurlijk helemaal alleen of in gezelschap van uw hele gezin reist: wij hebben dé camper voor u! Bekijk nu ons volledige camper assortiment!

Referenties klanten in Meppel

27-03-2013
”De eerste twee weken van maart zijn Wim en ik met onze zoon op camper vakantie geweest. We hebben dit als een ontzettend fijne en relaxte vakantie ervaren. We hebben gebruik kunnen maken van de speciale winteraanbieding, waardoor de totale kostenplaatje van onze vakantie echt bijzonder laag was. Dat Camperdeluxe veel ervaring heeft was goed te merken, erg goede service en veel bijzondere tips van hun gekregen. Als we in de toekomst weer voor een camper vakantie kiezen dan komen we hier zeker terug.
Wim en Anja uit Oosteinde, omgeving Meppel”

13-08-2013
”Afgelopen juli ben ik met met mijn vrouw en twee kinderen op vakantie geweest met een camper die we hebben gehuurd bij Camperdeluxe. We zijn op veel verschillende plaatsen in Oost-Europa geweest. Het reizen met een camper was hiervoor ideaal! We konden makkelijk grote afstanden afleggen en stoppen op de plekken die we vooraf een beetje in gedachte hadden. We zijn aanvankelijk langer op bepaalde plaatsen geweest dan we vooraf in gedachten hadden, mede omdat het er gewoon ontzettend prachtig was en heerlijk weer. Dit is natuurlijk hét voordeel van een vakantie met camper. Ook was onze dochter helemaal enthousiast over de knusse indeling van de camper!
Frank en Anita uit Ijhorst, omgeving Meppel”

26-10-2013
”Wij (mijn man en ik) zijn net terug van een drieweekse camper reis door Zuid-Europa. We wouden graag de rust en natuur opzoeken, en dat is helemaal gelukt. Het was met de camper uitermate gemakkelijk om mooie rustgevende plekjes op te zoeken,  waar we heerlijk hebben kunnen genieten. Het comfort van het reizen met camper was echt boven verwachting. En we waren enorm te spreken over de service van Camperdeluxe, hartelijk bedankt hiervoor!
Groet, Jan en Mien uit Meppel”